:: Geef jezelf de vrijheid – Je bent vrijer dan je denkt! ::

Voel je vrij!

Vaak voelen we ons gevangen in een leven waar we weinig controle over lijken te hebben. We voelen ons verstikt in een job of een relatie waarin we ons niet gelukkig voelen.

Het boek en de workshops van “Geef jezelf de vrijheid” tonen je dat je zelf dagelijks kleine dingen kan doen om jezelf vrijer te voelen. Het is voor iedereen mogelijk om meer te genieten van het leven, zelfs voor mensen die een levenscrisis doormaken, of beperkt zijn door ziekte, burn-out, depressie.

Ontdek de vrijheid in jezelf, en geef jezelf de ruimte om vrijheid te ervaren in je leven, je relaties en je (levens)werk.

Voel je vrij om eens kennis te maken op een ont-moetingsavond. Deze avonden gaan elke dinsdag door in De Dikke Kat (Kasteelpleinstraat 26, 2000 Antwerpen). Laat je inspireren door de bevrijde inzichten van Oshanis (en ontdek de eigen-wijze goeroe in jezelf). Je kan er ook genieten van piano-improvisaties die je hoofd even vrijmaken.

Wil je graag een begeleiding op maat die jou dichter brengt bij wie je werkelijk bent en bij alle kansen die in dit leven op jou wachten? In de workshops op zaterdagvoormiddag gaan we op een dieper niveau aan de slag.

Je krijgt er zicht op je persoonlijkheid, je sterktes en wat jou energie geeft. Je leert er communiceren vanuit jouw kracht en inzicht. Je ontdekt er welke unieke levensweg er wellicht voor jou weggelegd is, met alle vrijheid over hoe je die weg wil gaan.

Voor wie het bijzonder moeilijk heeft, is er de mogelijkheid tot een persoonlijk consult.

Van harte welkom!

Roel

Meer info? roel@oshanis.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: